Geen overnamekandidaat voor Thermen Barendrecht, wellnesscentrum voor €3.4 miljoen op Funda

BARENDRECHT – De Thermen Barendrecht heeft aangekondigd ‘begin 2022’ de deuren weer te zullen openen van het wellnessresort aan de Achterzeedijk. De Thermen Barendrecht ging in april 2020 failliet, de curator kon toen niet direct een overnamekandidaat vinden en het pand werd uiteindelijk te koop gezet op Funda voor 3.4 miljoen euro.

De (nieuwe) eigenaar meldt inmiddels dat het wellnessresort momenteel wordt gerenoveerd en in de komende maanden de deuren weer zal openen: “Het resort wordt een waar luxeparadijs voor een ultieme wellnesservaring op sterrenniveau.  Inmiddels is de renovatie in volle gang en hopen wij in het voorjaar van 2022 onze deuren te openen voor u. (…) Geniet van de prachtige faciliteiten, ervaar de bijzondere wellnessrituelen en laat unieke gerechten, al dan niet gecombineerd met bijpassende wijnen, serveren aan tafel. Maak uw VIP dag compleet en reserveer één van de luxe wellnessmassages of beautybehandelingen.

Het bedrijf heeft momenteel 17 vacatures openstaan voor nieuwe medewerkers, waaronder voor de receptie, keuken, techniek en gastvrouwen/heren.

Een luchtfoto van de werkzaamheden (de1c, 2021) bij de Thermen Barendrecht aan de Achterzeedijk in Barendrecht:Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »