Covid-19 (Corona) vaccinatie

BARENDRECHT – De boostervaccinatie campagne morgen (Woensdag 12 januari 2022) in sporthal Waterpoort zal toch voor iedereen uit Barendrecht beschikbaar zijn. Huisartsenpraktijk Nguyen biedt ook mensen, wonend in Barendrecht en die geen patiënt zijn in haar praktijk, morgen (Woensdag 12 januari 2022) (woensdag 12 jan) een boosterprik aan. Eerder was deze optie alleen beschikbaar voor patiënten, nu voor alle 18+ inwoners van Barendrecht.

De vaccinatielocatie is open van 10:00 uur ‘s ochtends tot 17:00 uur ‘s middags en zit in sporthal Waterpoort, bereikbaar via de ingang aan het Haringwater in Barendrecht. Op deze locatie wordt gevaccineerd met het Pfizer.

Bent u 18 jaar of ouder en heeft u de afgelopen 3 maanden geen COVID-19 doorgemaakt of een Corona vaccinatie gehad, dan komt u in aanmerking voor de boosterprik. U dient een geldig legitimatiebewijs en een uitgeprinte en ingevulde gezondheidsverklaring mee te nemen“, zo meldt de praktijk. Vooraf aanmelden is niet nodig, met de bovengenoemde documenten kunt u zich tussen de genoemde tijden melden bij de vaccinatielocatie.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »