Kinderen en wethouder verrichten officiële opening van vernieuwde Boon's Markt

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanochtend (Woensdag 4 juli 2018) vond de officiële opening plaats van de vernieuwde supermarkt aan de Marijksingel: Boon’s Markt. De voormalige MCD Supermarkt onderging de afgelopen maanden een verbouwing met o.a. een uitbreiding van 500 vierkante meter winkeloppervlak.

Gisteravond waren omwonenden al welkom om de winkel te komen bekijken (bekijk hier de foto’s van in de winkel), vanochtend (Woensdag 4 juli 2018) was het de beurt aan de eerste klanten.

Opening

Voor het feestelijke moment kwamen tientallen kinderen van de naastgelegen basisschool op bezoek bij Boon’s Markt. Leerlingen van de Dr. Schaepmanschool hadden knutselwerkjes gemaakt en bliezen zich een slag in de rondte om bellen te blazen bij het officiële ‘lintje knip moment’. Wethouder Proos knipte vervolgens samen met een aantal kinderen de banner door voor de ingang van de winkel.

De kinderen mochten daarna als eerst de winkel in, gevolgd door de eerste klanten. Het personeel zorgde met een luid applaus voor een warm welkom.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »