Foto's: Babypark Barendrecht officieel geopend, bijna 10.000 m2 winkeloppervlak

BARENDRECHT – [Foto’s] Burgemeester van Belzen heeft gistermiddag (Woensdag 4 juli 2018) de officiële opening verricht van Babypark Barendrecht. Met een druk op de knop schoot de confetti de lucht in en tegelijkertijd prikten kinderen de ballonnen voor de ingang kapot. De winkel was hiermee symbolisch én letterlijk geopend voor de aanwezige genodigden.

Babypark Barendrecht is vanaf vandaag (Donderdag 5 juli 2018) ook geopend voor het publiek. De winkel is gevestigd in het voormalige pand van de Zuiderster (Aalborg 15), direct naast de IKEA). De vestiging in Barendrecht is het tiende filiaal van de winkelketen. Het pand heeft bijna 10.000 m2 aan winkeloppervlakte en 320 eigen gratis parkeerplaatsen onder het gebouw. Het personeel werd afgelopen maanden aangenomen, het bedrijf ontving hiervoor 400 sollicitaties.

Babypark

Bij Babypark vind je alles wat je nodig hebt voor je baby of peuter, maar daarnaast is er ook een ruim aanbod aan kinderkamers en accessoires voor tieners. Je kunt er dus slagen vanaf het moment dat je in blijde verwachting bent tot het moment dat jouw kids het huis uit gaan. Van cadeautje tot complete uitzet.

Het pand heeft afgelopen maanden een flinke renovatie ondergaan. Wie nu binnenkomt kent het bijna niet meer terug. Tegenover de entree bevinden zich de balies voor klantenservice en kassa. Daarachter is een ruimte waar je kunt loungen. Computers met daarboven de leus ‘de laatste prijsgarantie’ dagen je uit om zelf de prijs van je favoriete product te checken. Tevens vind je in de hal een uitgebreide collectie hippe babykleding en accessoires. In de zogenoemde ‘fashionshop’ vind je de laatste trends op het gebied van buikdragers en verzorgingstassen.

De verdiepingen zijn overzichtelijk ingedeeld. Ruim 100 babykamers en kinderkamers zijn compleet ingericht en zorgen voor een flinke dosis inspiratie voor de (aanstaande) ouders. Van bedlinnen tot hanglampje, ook alle accessoires shop je hier.

Uniek is de afdeling met kinderwagens. Heel veel merken hebben hier hun eigen shop-in-shop en presenteren een uitgebreid assortiment aan kinderwagens en accessoires. Op de testlaan, die bestaat uit verschillende materialen (van kiezels tot kinderkopjes), kun je je toekomstige kinderwagen uitgebreid testen op comfort en rijgemak. Er staat zelfs een echte auto zodat je kunt uitproberen of jouw kinderwagen makkelijk in de kofferbak gaat. De ervaren medewerkers helpen je graag om meer te leren.

Ook bijzonder is het Carseat experience centre. 260 autostoelen staan er overzichtelijk opgesteld. Ook hier weer een echte auto om het bevestigen van je autostoel te testen op de achterbank. Tot slot mag ook de juniorafdeling niet onvermeld blijven. Want Babypark is er niet alleen voor de kleintjes, maar biedt ook een ruim assortiment (doorgroei) meubelen voor tieners. Ook hier kun je weer volop inspiratie op doen, want de diverse stylingpleinen showen je de laatste trends.

Omdat deze winkel een compleet dagje uit biedt aan de bezoeker is er ook aan de innerlijke mens gedacht. Op de tweede etage, met uitzicht over de snelweg bevindt zich The Kidchen, de kindvriendelijke horecaformule van Babypark waar lekker en gezond eten centraal staan.

Openingstijden

De openingstijden van Babypark Barendrecht, zoals vastgesteld op 5 juli 2018:

  • Maandag: 13.00-17.00 uur
  • Dinsdag: 10.00-17.30 uur
  • Woensdag: 10.00-17.30 uur
  • Donderdag: 10.00-17.30 uur
  • Vrijdag: 10.00-21.00 uur
  • Zaterdag: 10.00-17.00 uur
  • Zondag: Gesloten


Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »