IKEA Barendrecht

BARENDRECHT – IKEA Barendrecht gaat van 13 mei tot en met half juli verbouwen. Het winkelgebied op de begane grond (exclusief het zelfbedieningsmagazijn) wordt compleet vernieuwd. “Het assortiment is de afgelopen jaren flink uitgebreid en IKEA Barendrecht wil bezoekers nog meer inspireren en het winkelplezier voor klanten vergroten“,aldus de IKEA.

Net zoals in de showroom komen er op de accessoire-afdeling speciale inspiratieplekken die aansluiten bij de verschillende seizoenen. Voor de verkoop van een deel van het assortiment organiseert IKEA Barendrecht vanaf Koningsdag een ‘LOPPIS’: een koopjesmarkt waar klanten producten voordelig kunnen aanschaffen.

Verbouwing

IKEA Barendrecht probeert de overlast van de verbouwing voor bezoekers te minimaliseren door in fases te verbouwen. Klanten kunnen tijdens de verbouwing zonder hinder blijven winkelen; alle afdelingen zijn gewoon bereikbaar, mogelijk is een bepaalde afdeling soms alleen tijdelijk op een andere plek te vinden.

Het streven is om binnen acht weken helemaal klaar te zijn, waardoor er half juli een volledig nieuwe accessoire-afdeling in Barendrecht staat. De voltooiing van de verbouwing zal feestelijk gevierd worden met medewerkers en klanten.

LOPPIS

Om plaats te maken voor alle nieuwe artikelen organiseert IKEA Barendrecht een grote uitverkoop: een koopjesmarkt die start op Koningsdag. Vanaf 27 april kunnen klanten op deze ‘LOPPIS’ – de Zweedse afkorting van Loppmarknad, dat koopjesmarkt betekent – producten kopen waar na de verbouwing geen plaats meer voor is. De koopjesmarkt* duurt zolang de voorraad strekt.

Belangrijke ontmoetingsplek

Met meer dan 25 miljoen bezoekers op jaarbasis zijn de fysieke winkels van IKEA in Nederland de belangrijkste ontmoetingsplaats met de klant. IKEA blijft daarom investeren in haar woonwarenhuizen. Eerder werden onder andere IKEA Amsterdam en IKEA Breda al verbouwd. Ook investeert IKEA in de verdere ontwikkeling van de online verkoopkanalen in Nederland, onder meer met de service ‘Bestellen en Ophalen’.

*Op de website van IKEA Barendrecht vind je vanaf donderdag 26 april meer informatie over de LOPPIS en verbouwing.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »