Bewoners van De Elf Ranken zetten de bloemetjes buiten!

BARENDRECHT – Het is een prachtige voorjaarsdag als de bewoners van De Elf Ranken zich klaarmaken voor een dagje uit naar de Keukenhof. Tijdens de heenreis in de bus wordt het al gezellig; de bewoners hebben er zin in. De vaste buschauffeur Koos zorgt voor een mooie rit naar Lisse.

In het park is er veel moois te zien. Het blijkt dat er dit voorjaar meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei staan met wel 800 verschillende soorten tulpen. De bewoners proberen zoveel mogelijk soorten tulpen te ontdekken. Behalve de tulpen zijn er ook prachtige rozen, hyacinten, blauwe druifjes en nog veel meer bloemensoorten.

Er zijn veel toeristen in de Keukenhof. Een drukke, maar heel gezellige boel. De bewoners vermaken zich uitstekend: “Het is net of we op vakantie zijn met al die buitenlandse toeristen om ons heen”.

Tussendoor wordt er lekker gegeten en worden er grapjes gemaakt over het thema van de Keukenhof van dit jaar ‘romantiek’. Speciaal hiervoor zijn er ook veel verschillende soorten rode, roze en witte rozen te zien én te ruiken!

Het was een stralend zonnige dag. Tijdens de terugreis werd er nog honderduit gekletst in de bus en teruggekeken op een kleurig en fleurig dagje uit. De bewoners genoten met volle teugen: “Het leek wel of het zonnetje vandaag (Maandag 23 april 2018) speciaal voor ons scheen”.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »