Winkelcentrum Carnisse Veste, Barendrecht

BARENDRECHT – Winkelcentrum Carnisse Veste krijgt op korte termijn invulling voor twee leegstaande panden. De nieuwe huurders zijn Anytime Fitness en een nagelstudio. Anytime Fitness gaat zich per 1 maart vestigen aan het Middeldijkerplein 93-95 (591m²), de nagelstudio komt per 1 februari aan de Van Beuningenhaven 15 (123m²). Het is momenteel nog niet bekend wanneer beide huurders hun deuren zullen openen voor het publiek.

Het concept van Anytime Fitness is een 24/7 fitnessclub: bezoekers kunnen 24 uur per dag komen fitnessen. Eerder gaf de gemeente Barendrecht aan dit te willen beperken tot de openingstijden van de parkeergarage van het winkelcentrum.

Carnisse Veste

Winkelcentrum Carnisse Veste is ca. 16.000 m² groot en is het wijkwinkelcentrum van de wijk Carnisselande, maar ook voor de omliggende kleinere gemeentes. “Het winkelcentrum heeft een ruim aanbod in dagelijkse en niet dagelijkse goederen en is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer“, aldus de Carnisse Veste. Het winkelcentrum beschikt over een parkeergarage met ca. 700 parkeerplaatsen met gratis parkeren.

Colliers: “Verhuurder is overtuigd met deze verhuringen weer een aantal goede branches aan het winkelcentrum te hebben toegevoegd. Colliers International Leasing en Blok Makelaardij zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verhuur. De verhuurspecialisten hebben als doel het winkelaanbod zo aantrekkelijk en compleet mogelijk te maken.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »