Kruidenier Koerier (KijkOpWelZijn) Barendrecht

BARENDRECHT – Na drie en een half jaar heeft de Kruidenier Koerier Barendrecht de afgelopen week de 3000ste rit gereden. Mevrouw de Vries uit Barendrecht was blij verrast toen zij een prachtig boeket bloemen kreeg overhandigd uit handen van de chauffeur en de bijrijder.

We hebben ondertussen zo’n 90 klanten ingeschreven en zo’n veertig klanten die er elke week of af en toe gebruik van maken. De Kruidenier Koerier kunnen we mogelijk maken met vrijwilligers die graag een handje helpen. Met een beetje extra ondersteuning kunnen zieke of oudere mensen zelfstandig blijven wonen. En we kunnen ook meedenken over andere ondersteuning, mocht iemand hier behoefte aan hebben“, aldus Peter Posthumus van de Kruidenier Koerier.

Eenvoudig en betaalbaar

In augustus 2014 ging de Kruidenier Koerier van KijkopWelzijn van start. Deze boodschappendienst biedt uitkomst voor iedereen die tijdelijk of langere duur zelf niet de deur uit kan en ook geen hulp uit de omgeving kan krijgen.

Wilt u meer weten over de Kruidenier Koerier? Kijk dan op www.kijkopwelzijn.nl. Aanmelden is eenvoudig en de kosten zijn zo laag mogelijk gehouden. De Kruidenier Koerier kost €2.00 per keer en op maandag en dinsdag zelfs maar €1.00 per keer. Wie zichzelf of een familielid, buur of vriend wil aanmelden, kan op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 bellen naar 0180 – 611 554. Mailen kan ook: kruidenierkoerier@kijkopwelzijn.nl.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »