Nieuwe huurders Carnisse Veste Barendrecht, ook MS Mode blijft

BARENDRECHT – De laatste maanden is een aantal ondernemers gestart op winkelcentrum Carnisse Veste. Zo is na een grondige verbouwing op 15 oktober jl. juwelier Aquamarijn door de wethouder geopend.

Transportfiets online zal naar verwachting begin december de deuren openen. Ook Limburgia vlaaien zal in december haar winkel openen naast de Shoeby

Uitbreiden

In februari van volgend jaar zal Shoeby haar huidige winkel uitbreiden aan de rechterzijde. Daarmee is het naastgelegen pand geheel ingevuld. Tijdens de verbouwing zal de winkel tijdelijk worden verplaatst naar de lege unit Van Beuningenhaven 34, naast Bruna.

Met MS Mode is overeenstemming bereikt over een doorstart en zij zullen dan ook in het winkelcentrum blijven.

Verhuurder overtuigd

De verhuurder is overtuigd met deze verhuringen weer een aantal goede branches aan het winkelcentrum te hebben toegevoegd. Colliers International Leasing en Blok Makelaardij zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verhuur. De verhuurders hebben als doel het winkelaanbod zo aantrekkelijk en compleet mogelijk te maken.

Een volledig overzicht van alle acties en events vindt u op de facebooksite van winkelcentrum Carnisse Veste.

Foto: Winkel van MS Mode eind oktober, toen zou de winkel nog definitief sluiten. Inmiddels is er overeenstemming om een doorstart te maken in Carnisse veste.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »