Burgemeester bezoekt Veteranen Meetingpoint in Centrumpost

BARENDRECHT – Het Veteranen MeetingPoint is ongeveer 1 jaar geleden opgericht door Michelle Schothuis, die zelf veteraan is. Het MeetingPoint is een ontmoetingsplek waar jonge en oude veteranen uit (de omgeving van) Barendrecht erkenning en ontspanning kunnen vinden. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen veteranen met elkaar praten.

Op vrijdag 9 december organiseert het MeetingPoint een bijeenkomst bij Shoot Sportsbar aan de Zuider Carnisseweg 1 te Barendrecht. Tussen 17.30 uur en 20.00 uur zijn veteranen en hun naaste familie van harte welkom om naast het voeren van een gezellig gesprek met elkaar soep met brood te komen eten.

De bijdrage voor deze avond is € 2,per persoon, dit is inclusief soep, entree en 2 x koffie/thee. U kunt zich vóór 6 december via veteraneninloop [@] gmail.com of tel. 0652668055 aanmelden. Geeft u ook aan met hoeveel personen u komt?

Foto: Burgemeester bezoekt Veteranen Meetingpoint (maart, 2016), toen nog in de CentrumpostBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »