Supermarkt Dirk sponsort Veranderdag Stichting Present Barendrecht

BARENDRECHT – “Wat een mooi initiatief. Daar werk ik graag aan mee!” Dat was de reactie van supermarktmanager Maurice van der Schans van Dirk aan het Muziekplein in Barendrecht toen Stichting Present hem vroeg of hij bereid was om de Veranderdag van 7 maart te sponsoren met doe-het-zelf materialen die de supermarktketen juist deze week in het assortiment had.

Veranderdag

Tijdens de Veranderdag gaan zo’n 140 vrijwilligers in vele projecten de handen uit de mouwen steken. Daarmee helpen zij plaatsgenoten met klussen die zij zelf niet kunnen klaren omdat zij daarvoor de gezondheid, het sociale netwerk of de financiën niet hebben. De heer Van der Schans gaf aan dat Dirk er graag aan meewerkt als mensen op deze manier iets voor elkaar willen doen. Coördinator Pia van Dalen nam de materialen dankbaar in ontvangst en gaf aan dat de vrijwilligers van Present daarmee heel veel mensen blij zullen maken!

Stichting Present is Dirk enorm dankbaar voor deze prachtige bijdrage aan hun werk!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »