"Circuskunst leeft in Barendrecht!"

BARENDRECHT – Afgelopen weekend heeft het jeugdcircus van Barendrecht zich gepresenteerd in een afsluitende show genaamd de Dinnershow. Deze show werd mede mogelijk gemaakt door Jos Huijgen van de sleutelwerkplaats JBB, die zijn terrein beschikbaar stelde voor een echte circustent. PvdA, Groenlinks en EVB waren ook aanwezig en hebben met eigen ogen kunnen zien dat circuskunst leeft! De avond werd culinair aangekleed door René Pronk voormalig chef-kok bij restaurant Fifteen van Jamie Oliver en mede oprichter van Neeltje B.V.

De kinderen van het jeugdcircus, groot en klein, hebben de gasten voorzien van hapjes, drankjes en natuurlijk van het entertainment. Er waren allerlei acts, zowel op de bühne alsook tussen het publiek zoals goocheltrucs, kaarttrucs, trapeze- en jongleurtrucs. De kinderen brachten het eten al fietsend rond. Aan tafel werden tussen de verschillende optredens goocheltrucs aan tafel gedaan. Het was geweldig om te zien met hoeveel plezier deze kinderen de ogenschijnlijk moeilijke trucs met veel vaart en plezier uitvoerden.

Bij Circuskunst staat het enthousiasme centraal en dat is dan ook te zien, iedereen heeft veel plezier en dat is een genot om naar te kijken. Voor kinderen die dit ook zouden willen er zijn nog enkele plekken, dus meld je aan: circuskunst.nl

Alle partijen zijn het unaniem met elkaar eens: Het Barendrechts circus gezelschap, mag veel meer gepromoot worden!

Foto, vlnr: Els van Lopik (Groenlinks), Jeroen van der Lee (Circuskunst) , Arie Kooyman (Groenlinks), Jos Modderman (EVB) en Reshma Roopram (PvdA)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »