Open Podium door Barendrecht Klassiek groot succes

BARENDRECHT – [Foto’s] Zo’n 70 musici van jong tot oud maakten afgelopen zaterdag (24 mei) van de gelegenheid gebruik zich te presenteren aan een aandachtig luisterend publiek in de Dorpskerk. Velen genoten van de enthousiaste presentaties van beginnende pianisten en violisten.

Het uiterst geconcentreerd spelende Mandoline-orkest ONI uit Schiedam speelde in het middagprogramma onder meer een deel uit het concert voor gitaar en mandoline-orkest van Vivaldi en bleek vervolgens ook goed met zeer modern repertoire uit de voeten te kunnen.

Foto: Jeske Bosman, klarinet leerling van Harmonievereniging Barendrecht, speelde samen met haar zusje Nienke op de viool tijdens de Open Podium Dag.

Het talrijke publiek, dat goed gebruik maakte van de gelegenheid gedurende de dag in en uit te lopen, onthaalde ook de pianisten en (professionele) kamermuziekensembles, deels van ver komend, enthousiast. De door gulle sponsoren geleverde hapjes en drankjes vielen in de smaak. Met hulp van vrijwilligers werd deze dag, georganiseerd in samenwerking met Stuurgroep Toekomst Dorpskerk weer een groot succes!

Volgende concert: zaterdagavond 7 juni vanaf 8 uur speelt het Gaudi strijkkwartet onder meer Mozart en Dvorak.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Barendrecht Klassiek, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »