Truckrun Barendrecht 2018: Inschrijvingen van start voor bijrijders en chauffeurs

BARENDRECHT – De Truckrun van Barendrecht zal in 2022 nog niet plaatsvinden: “Tot onze grote spijt moeten we jullie mededelen, dat we er dit jaar nog niet klaar voor zijn, om deze zomer de 10e Truckrun Barendrecht te kunnen organiseren“, aldus de organisatoren. De afgelopen 2 jaar kon de Truckrun niet doorgaan vanwege de beperkingen van de coronamaatregelen.

Er wordt door de organisatie gewerkt aan een jubileumeditie in 2023. “We werken met man en macht door, om er volgend jaar weer als vanouds een mooi feest van te maken. We zijn met diverse partijen in gesprek en kijken vol vertrouwen vooruit!

Locatie

Tijdens eerdere edities vertrokken de tientallen vrachtwagens vanaf het Hillfresh terrein via de Gebroken Meeldijk op bedrijventerrein Dierenstein. Dit terrein is momenteel niet meer volledig beschikbaar voor het Truckrun evenement. De organisatie heeft meer tijd nodig om voldoende ruimte te vinden voor het evenement, zo zal er samen met de gemeente ook worden gekeken naar de mogelijkheden van het nieuwe evenemententerrein bij de Stationstuinen

De organisatie heeft ruim de tijd nodig om deze veranderingen door te voeren en de veiligheid (van alle deelnemers) te waarborgen. Door deze omstandigheden is de organisatie genoodzaakt de 2022 editie uit te stellen naar 2023.

Truckrun

De Truckrun in Barendrecht werd sinds 2011 ieder jaar georganiseerd (tot 2019). De Stichting Truckrun Barendrecht is in 2011 opgericht met als doel, het organiseren van een jaarlijkse rondrit door Barendrecht en omstreken, waarbij mensen met een verstandelijke beperking als bijrijder mogen meerijden op een vrachtwagen. Het evenement trekt ook altijd veel bekijks van inwoners van Barendrecht die langs de route komen zwaaien naar alle deelnemers.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »