Fans 'foxwild' van signeersessie door Peter Gillis en Nicol bij The Read Shop

BARENDRECHT – [Foto’s] Gistermiddag (Zaterdag 27 november 2021) signeerde Peter Gillis, o.a. bekend van de TV-serie ‘Familie Gillis: massa is kassa’, zijn net verschenen boek bij The Read Shop op de Middenbaan. Tijdens een ruim anderhalf uur durende signeersessie kwamen tientallen bezoekers langs die graag een handtekening en foto van de ondernemer/TV bekendheid wilden bemachtigen. Ook winkeliers uit de buurt stonden in de rij om een aantal cadeaus aan Peter Gillis te overhandigen.

De signeersessie begon even voor het middaguur, toen Gillis en zijn vriendin Nicol aankwamen met de opvallende Rolls Royce. Nadat deze in een (ruime) parkeerplek was gezet kwamen de fans al op Gillis af. De eerste foto’s waren al gemaakt voordat de eerste handtekeningen waren gezet in de winkel. The Read Shop was goed voorbereid: In de winkel stonden de worstenbroodjes en andere lekkernijen al klaar voor de gasten.

Signeren

Tijdens de signeersessie namen Peter Gillis en Nicol de tijd voor een praatje met de fans over het reilen en zeilen van de familie, de (weggevlogen) eenden en de recente overval op zijn zoon Mark. De éne na de andere bekende Gillis-oneliner vloog je om de oren: Hatseflats, daar word ik foxwild van, massa is kassa, catastrofe, vertrouwen is goed controleren is beter, niet lullen maar bedden vullen. De fans werden niet teleurgesteld. Ondanks dat de rij tot buiten de winkel liep, heeft iedereen die dat wilde een handtekening kunnen bemachtigen.

Een aantal fans nam zelf ook cadeautjes mee voor Gillis, waaronder foto’s van motoren, snoep en drank. Eén man kwam zelfs nog even zijn schuld aflossen: 50 eurocent voor zoon Mark. Lang geleden reed de man één van de vakantieparken van Gillis af, toen hij geen geld had om de parkeerplaats af te komen. Peter Gillis zijn zoon Mark liep daar op dat moment en ‘leende’ 50 cent uit: De dankbare man kwam de 50 cent nu terugbrengen. Kassa.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »