Pop-up politiebureau aan de Waalstraat in Barendrecht

BARENDRECHT – Aanstaande vrijdag (29 januari) opent voor het eerst de deur van het tijdelijke pop-up politiebureau aan de Waalstraat 38 in Barendrecht (hoekwoning direct naast het gemeentehuis). De wijkagent is van 14:30 tot 16:00 uur aanwezig voor het spreekuur.

Politie Barendrecht: “Een pop-up bureau is een laagdrempelige manier om in contact te komen met wijkbewoners, ondernemers en winkeliers. U kunt terecht voor preventietips, advies, klacht of om in contact te komen met de wijkagenten. Het doen van aangifte is echter niet mogelijk.

Waalstraat

De woning waar het pop-up bureau in zit is van Patrimonium en staat tijdelijk leeg. Patrimonium benadrukt dat dit niet is omdat er geen vraag is naar woningen, maar omdat er momenteel (bouw)technische onderzoeken plaatsvinden in deze specifieke woning. Deze onderzoeken zijn nodig omdat de woningen in deze wijk op termijn grootschalig moeten worden gerenoveerd. De woning is gedurende de onderzoeken niet bewoonbaar (gaten in muren/vloeren en meetapparatuur) en daarom is deze ter beschikking gesteld aan de wijkagent. In de toekomst zal het pop-up bureau, afhankelijk van beschikbaarheid, ook op andere locaties in Barendrecht zijn.

Open

De openingstijden van het pop-up bureau worden per keer door Politie Barendrecht via social media aangekondigd. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van de wijkagent en de (op dat moment gebruikte) woning. Er zijn geen vaste/wekelijkse openingstijden. (Let op: aangifte doen is niet mogelijk in het pop-up bureau)

Als de deur tussen de genoemde tijdstippen gesloten is, is er al iemand aanwezig. U zult dan even moeten wachten tot de huidige bezoeker klaar is. De coronamaatregelen (1.5m afstand en mondkapje) zijn ook van kracht in het pop-up politiebureau.

Artikelfoto: Overhandiging van de sleutel van het tijdelijke pop-up bureau aan wijkagent Jack Demmers.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »