Waterfestijn op het Cruyff Court bij BLOK0180, volgende week weer

BARENDRECHT – Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar vond vanmiddag (Donderdag 6 augustus 2020) een waterfestijn plaats op Campus Lagewei. Van 12:00 tot 15:00 uur had het Jongerenwerk Barendrecht gratis water-activiteiten georganiseerd, waaronder watergevechten en buikglijden over het ingezeepte zeil op het Cruyff Court.

Het waterfestijn zorgde voor een welkome verkoeling voor de kinderen, op deze zonovergoten dag met temperaturen van ruim boven de 25 graden. Buurtsportcoach Barendrecht: “Wat een toffe ochtend bij BLOK0180! Even inglijden op de buikschuifbaan gevolgd door een estafettespel. Even pauze gehouden in de schaduw om vervolgens nog een groot watergevecht te houden en te buikschuiven op 12m lang zeil! Wij hebben genoten!” (video)

Dinsdag 11 aug

De organisatie heeft besloten om aanstaande dinsdag (11 augustus) van 11:00 tot 12:30 uur nog een waterfestijn te organiseren. Kinderen van 4 t/m 11 jaar  kunnen zich aanmelden via de website van het Jongerenwerk Barendrecht (zelfde formulier als de editie van vandaag).

Foto’s: Jongerenwerk BarendrechtBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »