Stopverbod aan de Bachlaan ivm hinderlijke en gevaarlijke situaties door ouders die kinderen komen brengen/halen

BARENDRECHT – De gemeente gaat borden plaatsen voor een stopverbod aan de Bachlaan 4 t/m 14. Het betreft hier het hele stuk Bachlaan tussen sporthal Aksent en basisschool De Draaimolen.

De borden komen aan beide zijden van de weg en moeten voorkomen dat ouders hun kinderen afzetten/ophalen zonder gebruik te maken van (de daar aanwezige) parkeerplaatsen. Door de borden kan de politie hierop gaan handhaven.

Verkeersbesluit

Uit het besluit: “Aan de o.b.s. De Draaimolen en k.d.v. Bamboebeer, gelegen aan Bachlaan 4, worden kinderen door hun ouders gebracht en gehaald. Het gemotoriseerde verkeer zorgt daarbij voor hinderlijke en gevaarlijke situaties voor overige weggebruikers en uitstappende kinderen. Om deze situatie te stroomlijnen en voor de politie handhaafbaar te maken wordt aan beide zijden van de Bachlaan, van huisnummer 4 tot huisnummer 14 een stopverbod ingesteld aan beide zijden van de weg. Het parkeren in de vakken blijft daarbij toegestaan.

De komende 5 weken kunnen eventuele bezwaarmakers nog hun bezwaar tegen het verkeersbesluit kenbaar maken bij de gemeente Barendrecht.

Foto: Google StreetviewBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »