Middelweg weer bereikbaar voor autoverkeer: Nieuwe rotonde geopend

BARENDRECHT – Na precies twee maanden van wegwerkzaamheden is de Middelweg zojuist weer vrijgegeven voor autoverkeer. Op de kruising van de toegangsweg naar de Augustapolder ligt nu een rotonde.

Na een laatste inspectie door de aannemer zijn vanmiddag (Vrijdag 20 september 2019) rond kwart voor vier de afsluitingsborden weggehaald en mochten de eerste automobilisten weer over het stuk Middelweg tussen de Middeldijk en Kilweg rijden.

Werklieden konden bevestigen dat het volledige project vanmiddag (Vrijdag 20 september 2019) wordt vrijgegeven voor autoverkeer, daarmee is ook de nieuwe toegangsweg naar de wijk Augustapolder gerealiseerd (Update: Om 18:50 bleek ook deze weg inmiddels geopend. Om 15:45 uur vanmiddag (Vrijdag 20 september 2019) was deze echter nog niet geopend).

Afronding

De werkzaamheden in het gebied zijn nog niet volledig afgerond. Op een aantal plekken zullen werkzaamheden nog moeten worden afgemaakt, maar het fietspad en de autoweg zijn inmiddels volledig bereikbaar voor het verkeer. Voor vannacht (Vrijdag 20 september 2019) staan er naar verluidt nog (kleine) werkzaamheden gepland op/rond de rotonde.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »