15 juni: ZZF Rib Rally op de Oude Maas: "Kinderen laten genieten en zich voor heel eventjes niet ziek laten voelen"

BARENDRECHT – Op zaterdag 15 juni, de dag voor Vaderdag, organiseert Berkman Energie Service de jaarlijkse ZZF RIB Rally op de Oude Maas bij Barendrecht.

Samen met het Zeldzame Ziekten Fonds en Revolt bezorgen ze op deze dag de kinderen met een zeldzame ziekte, en hun vaders, een bijzondere dag op én langs het water bij Jachthaven Marina in Barendrecht! Zij worden uitgenodigd om een rit in één van de supersnelle RIB boten, die snelheden van boven de 100 km/h kunnen behalen, te maken. Publiek kan vanaf de kant ook naar de supersnelle boten komen kijken.

Snelle boten

Door de hoge snelheid zullen de kinderen een spectaculaire tocht beleven en kunnen ze optimaal genieten en zich voor heel eventjes niet ziek voelen. Er zal op deze dag speciaal worden gevaren voor de 11 jarige Nova. Al sinds haar geboorte heeft zij de ziekte CVID.

Naast alle aanwezige kinderen deze dag een lach op hun gezicht te willen bezorgen, heeft het ZZF zich ook tot doel gesteld om €15.000,- op te halen voor onderzoek naar de ziekte van Nova.

Goede doel

Als familiebedrijf hecht Berkman veel waarde aan onze omgeving: “Wij steunen daarom elk jaar een goed doel die zich op een persoonlijke en betrokken manier inzet voor families en gezinnen. Dit doen wij inmiddels al vier jaar op rij voor de stichting Zeldzame Ziekten Fonds. Deze stichting zet zich in voor mensen met een bijzondere ziekte. Dit doen zij door middel van het inzamelen van geld voor wetenschappelijk onderzoek en door bekendheid te geven aan deze ziektes. Ook organiseren zij lotgenotencontactdagen, waarbij ze alles doen om een glimlach op het gezicht van zieke kinderen te toveren!

De ZZF RIB Rally wordt volledig mogelijk gemaakt door Berkman Energie Service, Revolt by John Biesheuvel en bedrijven die zich belangeloos inzetten. Samen stellen zij tijd, geld, boten, professionele schippers, versnaperingen en andere diensten beschikbaar.

Alle geldelijke bijdragen, die met de sponsoring voor dit evenement worden geworven, komen voor 100% (zonder enige afdracht aan het Zeldzame Ziekten Fonds of andere kosten) ten bate van het onderzoeksproject voor kinderen met CVID!

Een video van de ZZF Rib Rally 2018 (of bekijk hier de foto’s):Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »