Lange rij op de Middenbaan voor signeersessie van thrillerauteur Karin Slaughter

BARENDRECHT – [Foto’s] Gistermiddag (Donderdag 6 juni 2019) bracht de Amerikaanse thrillerauteur Karin Slaughter een bezoek aan The Read Shop op de Middenbaan. Ze was hier voor de signeersessie van haar nieuwste boek ‘Laatste Weduwe’. Nog voordat de schrijfster zelf aanwezig was, stond er al een lange rij met fans voor de deur van de winkel.

Tussen 13:30 en 15:00 uur zijn tientallen fans langs geweest om een handtekening te krijgen en/of op de foto te gaan. De rij liep van binnen in de winkel tot buiten, vier winkels verderop.

Hoewel The Read Shop flink wat boeken van de schrijfster had ingeslagen, bleek er na een klein uur toch een tekort te ontstaan. Gelukkig voor de nog wachtende fans was de uitgever ook aanwezig en had deze nog een doos extra boeken meegenomen. Uiteindelijk heeft iedereen een handtekening in zijn of haar boek kunnen krijgen.

Read Shop eigenaar Mark Snoek kijkt tevreden terug op de geslaagde signeersessie: “Wat was het een geweldige signeersessie met de wereldberoemde Karin Slaughter! Wat een opkomst en wat een leuke sfeer. Ik wil natuurlijk alle mensen bedanken die de moeite hebben genomen om langs te komen!!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »