Grote storing van straatverlichting in en rond het centrum van Barendrecht

BARENDRECHT – Een aantal wijken in en rond het centrum van Barendrecht is getroffen door een storing van de straatverlichting. Nadat het duister inviel bleef het donker in meerdere wijken. Zo werkt de straatverlichting niet op de Binnenlandse Baan en omliggende straten (muv het gemeentehuisplein; hier werkt de verlichting wel).

Inwoners maken ook melding van de storing in o.a de wijk Vrouwenpolder, Lagewei, Ter Leede, Molenvliet, Centrum, Lavendelhof, de Banjohof, de Zeeheldenbuurt, aan de Ziedewijdsedijk, de Noldijk, de Dorpsstraat-Oost en het parkeerdek van station Barendrecht.

  • Update 19:10: Buurtpreventie laat weten dat de storing aan de straatverlichting (deels) is verholpen. De verlichting op de Binnenlandse Baan zou het inmiddels weer doen.
  • Update 18:45: Netbeheerder Stedin werkt aan herstel van de straatverlichting, zo laat de gemeente weten: “Door een storing is in verschillende wijken in Barendrecht de straatverlichting uitgevallen. Stedin is op dit moment op zoek naar de oorzaak.

Donkere dagen

In het kader van het veiligheidsaspect zijn vrijwilligers van Buurtpreventie Barendrecht opgeroepen om extra rondes door de donkere wijken te lopen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »