Tennisverenigingen organiseren samen Beach Tennis Toernooi op de Bongerd

BARENDRECHT – [Foto’s] Gisteravond (Vrijdag 8 juni 2018) vond de 3e editie van het Beach Tennis Toernooi op Sportpark de Bongerd plaats. Dankzij een samenwerking tussen de tennisverenigingen in Barendrecht streden 12 koppels tegen elkaar voor ‘Barendrechts Mix 2vs2 Kampioenschap’. Patrick en Vivian Polak wonnen het toernooi en mochten de wisselbokaal in ontvangst nemen.

Een vervolg staat ook al gepland: in de winter én in de zomer volgend jaar zal er naar alle waarschijnlijkheid weer een Beach Tennis Toernooi worden georganiseerd. Aan het toernooi kunnen zowel leden als niet-leden van de Barendrechtse tennisverenigingen deelnemen.

Het toernooi is georganiseerd dankzij een samenwerking tussen Tennisvereniging Barendrecht, Tennisvereniging Smitshoek, korfbalvereniging Vitesse, de KNLTB en de Buurtsportcoach van KijkopWelzijn.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »