Foto's: Sportgala Barendrecht 2018 in Theater Het Kruispunt

BARENDRECHT – [Foto’s] Afgelopen vrijdagavond werden de prijzen voor het Barendrechtse Sportgala uitgereikt in Theater Het Kruispunt. Alle genomineerden werden door een coach, trainer, familielid of clubgenoot voorgesteld aan het publiek: sportieve prestaties uit het afgelopen jaar werden uitgelicht.

Een onafhankelijke jury heeft in 8 categorieën de winnaars gekozen. De winnaars ontvingen op het podium hun prijs uit handen van o.a. de wethouders Lennart van der Linden, Peter Luijendijk, Dirk Vermaat en Johan van Wolfswinkel. Burgemeester van Belzen reikte de prijs uit voor beste sportploeg van het jaar 2017: CBV Binnenland vrouwen onder de 20. Ashley Melcherts werd sportvrouw van het jaar en Suliaman Sesay werd sportman van het jaar.

Winnaars

De overzicht van de winnaars van het ‘Gemeente Barendrecht Sportgala 2017‘ (bekijk hier alle genomineerden):

  • Sportvrijwilliger van het jaar: Sjaak den Otter, KV Vitesse
  • Sportbestuurder van het jaar: Peter Bruinzeel, Jeu de Boule KV Vitesse
  • Meest veelbelovende sporter van het jaar: Yara Severijn, Sparta Dordrecht – Ritmisch Gym
  • Meest veelbelovende sportploeg van het jaar: Handbal SAVOSA, Meisjes B1
  • Gehandicapte sporter van het jaar: Werner Homan, C.A.V. Energie – Wheeleren
  • Sportman van het jaar: Suliaman Sesay, Tae Kwon Do
  • Sportvrouw van het jaar: Ashley Melcherts, Atletiek C.A.V. Energie (wisseltrofee)
  • Sportploeg van het jaar: CBV Binnenland, Basketbal Binnenland Vrouwen onder 20 (wisseltrofee)

Aan het eind van de uitreiking zijn alle genomineerden op het podium gehaald en hebben zij een applaus en eervolle vermelding in ontvangt mogen nemen.

De avond werd geopend met een optreden door de hip-hoppers ‘De Pigeons’. In de pauze werd de BOB-Campagne in Barendrecht afgetrapt met een officieel startschot en BOB-quiz met het publiek in de zaal.

De prijs voor sportbestuurder van het jaar werd uitgereikt door Jos Vis, buurtsportcoach Wouter van der Pas reikte de prijs voor meest veelbelovende sporter uit en jurylid Kees Boot overhandigde de prijs voor de gehandicapte sporter van het jaar. De presentator van de avond was Hans Groenendijk.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »