Remy’s poppen te gast in kindervoorstelling De Speelfabriek

BARENDRECHT – Woensdag 24 januari waren Remy en zijn poppen op visite in De Speelfabriek bij CultuurLocaal. Tante T verstuurde samen met de kinderen in het publiek kaarten naar de poppen om ze uit te nodigen voor een logeerpartijtje en een film mét popcorn.

Zo kwam Karel op bezoek, die een chagrijnige heks aan het lachen kreeg, nam Pim een kist vol gouden munten mee die hij van een monster kreeg en vertelde Harold een belangrijk verhaal over een haan op de Verzinselaer. Bea de olifant overwon haar angst voor monsters, spinnen en krokodillen en Hans het nijlpaard dronk samen met Drakó limonade.

Speelfabriek

De kinderen speelden vol overgave mee in de avonturen die de poppen met Tante T en Remy beleefden. “Wat leuk dat elke voorstelling van De Speelfabriek weer anders is,” merkte een van de ouders op. Wim Soeters begeleidde de voorstelling op de piano en voorzag de avonturen van passende muziek.

De volgende voorstelling is op woensdag 14 maart 2018 van 14:30 tot 15:30u. Dan komt de Toffe Tekenaar op visite die tekeningen van de kinderen tot leven brengt met Tante T.

Foto: Tante T luistert aandachtig naar de verhalen van Remy’s poppen en van de kinderen (Fotografie: Ruben Gouman)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »