Warm enthousiasme van bezoekers en cliënten maakt Najaarsfair Lavendel tot een succes

BARENDRECHT – [Foto’s] Vol gedrevenheid stonden de cliënten achter een kraampje, met trots presenteerden ze aan iedere klant dat wat zij verkochten. Veelal zelfgemaakt, van mozaïeken potten tot aan leuke cadeau artikelen met de grappigste woordspelingen. Wat hebben de cliënten, de vrijwilligers, het publiek en de medewerkers genoten. Er is van alles verkocht; van kerstartikelen tot aan matrassen en van puzzels tot interieurartikelen. De rommelmarkt bood aan een ieder wat wils.

Het was wellicht wat koud, maar gelukkig deden de heerlijke broodjes knakworst, vers zelfgemaakte erwtensoep en de warme dranken goed haar werk. En natuurlijk was er onder het genot van al dat lekkers een gezellig praatje met een van onze cliënten. Of het nu over de voetbal ging of over wat we nu allemaal precies op de dagbesteding van Lavendel doen. Het warme enthousiasme van een ieder zorgde ervoor dat de najaarsfair van afgelopen woensdag een groot succes was! Het opgehaalde bedrag wil de stichting gaan besteden aan de tuin.

Enthousiasme

Lavendel is erg enthousiast over haar cliënten en daagt hen uit dat te doen waar zij goed in zijn of beter in willen worden: “We maken iedere week kleiwerk, mozaïekpotten, lekkere hapjes e.d. Daarnaast zorgen we voor onze kippen, gaan we om de week naar een basisschool om samen met de kinderen aan de slag te gaan, maar halen we ook afval op in de wijk en werken we graag in de (moes)tuin.” Er is op dit moment nog plek voor nieuwe cliënten. Wees welkom om hierover contact met op te nemen met IJsselmonde-Oost.

Dagbesteding Lavendel, Ijsselmonde-Oost dankt een ieder die op de Fair is geweest en of heeft geholpen!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »