Burendag in Borgstede: Nieuwe schommelbank voor in de tuin

BARENDRECHT – [Foto’s] Gisteren (Zaterdag 23 september 2017) was het Burendag, waar ook Borgstede aan mee heeft gedaan. Van het Oranjefonds ontving Borgstede een bijdrage, “daar hebben we een mooie schommelbank voor in de tuin voor gekocht“, aldus Marjan, activiteitenbegeleidster in Borgstede.

Bij het in elkaar zetten van de schommel kregen ze hulp van de buren en de bewoners van Pameijer. Met een aantal bewoners en de leiding werd de bank in elkaar gezet. De verbinding jong met de oudere was een succes!

Elkaar leren kennen

“Zo hebben we ook een andere kant van elkaar gezien en zo leren we elkaar ook kennen.” Onder het genot van een kopje koffie of thee werd er toe zicht gehouden of het allemaal goed ging! Na 2 uur en een aantal bitterballen verder werd de schommelbank in gebruik genomen.

De bewoners willen de cliënten van Pameijer heel hartelijk bedanken en hopen dat we volgend jaar weer iets gezelligs met elkaar kunnen doen: “We hebben van het mooie weer en het samenzijn genoten!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »