Hockeyclub Barendrecht neemt officieel de nieuwe watervelden in gebruik

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Hockeyclub Barendrecht (HCB) heeft vanmiddag (Zaterdag 23 september 2017) officieel de nieuwe watervelden op Sportpark de Doorbraak geopend. Om 17:00 uur openden wethouder Lennart van der Linden (sport), HCB voorzitter Erik Beenen en Pirmin Blaak, keeper in het Nederlands hockeyelftal, de nieuwe velden.

Zij deden dit samen met vele jeugdleden van de hockeyclub. De jeugd liep voorafgaand aan de officiële openingshandeling met spandoeken het (vernieuwde) hoofdveld op onder begeleiding van een brassband. De hockeydames van MC1 werden extra in het zonnetje gezet; dit team won de sponsorloop tijdens het lustrumfeest in juni van dit jaar.

Watervelden

De afgelopen maanden is er gewerkt aan de aanleg en renovatie van velden: er zijn twee nieuwe watervelden aangelegd, een volledig veld en een trainingsveld. Daarnaast is ook het hoofdveld omgevormd van ‘normaal’ veld naar waterveld. Hockey wordt over het algemeen op hoger niveau op watervelden gespeeld.

Leden van de hockeyclub vierden de ingebruikname van de nieuwe velden vandaag (Zaterdag 23 september 2017) gezamenlijk tijdens een BBQ bij het clubhuis van HCB. Jeugdleden konden zich uitleven op het springkussen en op het veld tegen hockeyspelers en speelsters uit het eerste dames en heren team.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »