Feestelijke officiële opening van MFA Kruidentuin

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] De multifunctionele accomodatie (MFA) Kruidentuin is vanochtend (Zaterdag 13 mei 2017) op feestelijke wijze officieel geopend. De dag begon met muziek op het schoolplein: een brassband bracht de sfeer erin voor de aanwezigen.

Nadat iedereen zich had verzameld in de gymzaal, onderdeel van de MFA, werd hier de officiële opening verricht. Wethouder van Wolfswinkel had de eer om samen met de jongste leerling en oudste medewerker van de CBS de Hoeksteen het lint door te knippen. Een lintjes-knip primeur voor de wethouder.

Opening

Na het openingsmoment kregen de aanwezigen de mogelijkheid om het gehele gebouw te bekijken. Voor de kinderen waren er daarnaast vele activiteiten georganiseerd. Binnen konden ze o.a. kleuren en knutselen, buiten werd er flink gespeeld op het springkussen en de stormbaan. Een hapje en een drankje konden hier uiteraard niet bij ontbreken.

MFA Kruidentuin

De MFA Kruidentuin biedt onderdak aan CBS de Hoeksteen, Eiland Marlyne en het Centrum voor Jeugd en Gezin. De gymzaal in de MFA wordt o.a. gebruikt door de basisschool leerlingen, activiteiten voor naschoolse opvang en voor de danslessen van dansstudio Lucia.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »