Hospice de Reiziger, Voordijk, Barendrecht

BARENDRECHT – Hospice de Reiziger heeft in het kader van de actie “Help Nederland vooruitvanochtend (Zaterdag 18 februari 2017) een cheque van €5.000 in ontvangst mogen nemen. De actie was een initiatief van de ING Bank.

Johan Warnar, voorzitter van Stichting Hospice Barendrecht: “Enige weken geleden vroeg ik u om in het kader van de ING actie  “Help Nederland vooruit” een stem uit te brengen op Hospice de Reiziger. Het “Bijna Thuis Huis voor de regio Midden IJsselmonde. U heeft dat massaal gedaan. Heel veel dank daarvoor want, mede dankzij uw stem, kreeg Hospice de Reiziger de meeste stemmen in onze regio en mocht daarom vanochtend (Zaterdag 18 februari 2017) een cheque van € 5.000,= in ontvangst nemen. Het hoogst mogelijke bedrag dat in het kader van deze actie kan worden uitgereikt.

Bijna thuis huis

Ondersteund door deze donatie, waarvoor wij de ING Bank hartelijk danken, zijn wij in staat om voor onze gasten  het “Bijna Thuis Huis” te zijn dat wij hen in hun laatste levensfase gunnen! Sinds de opening in juli jl.hebben wij die rol al voor meer dan 40 gasten mogen vervullen“, aldus Johan Warnar. Dat het hospice daarmee in een grote behoefte voorziet staat daarmee buiten kijf, zo stelt hij.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »