Mantelzorgers in het zonnetje gezet tijdens Dag van de Mantelzorg

BARENDRECHT – Donderdag 10 november jl. werden mantelzorgers uit de BAR-gemeenten in het zonnetje gezet tijdens de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg. Het podium voor deze dag was Abel Tasman te Poortugaal.

De mantelzorgconsulenten uit Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk hadden voor deze dag een mooi programma gemaakt, waarin volop ruimte was voor creativiteit en ontspanning. Er werd geschilderd op steigerhout. Er werden prachtige boeketten samengesteld. Leerlingen van het Albeda College hebben mantelzorgers verwend met een manicurebehandeling. In de kelder van de sfeervolle locatie was er gelegenheid om met de voetjes van de vloer te gaan. Kortom, een volle middag waarin de zorg even losgelaten kon worden.

Steunpunt

Mantelzorgers worden soms volledig in beslag genomen voor de zorg voor een naaste. In de BAR-gemeenten kunnen mantelzorgers gebruik maken van de ondersteuning van de Steunpunten Mantelzorg. In Barendrecht zijn de consulenten Marja Sterk en Sandra van Deuzen degenen het ondersteuningsaanbod vorm geven. Meer weten? Neem dan contact op via mantelzorg@kijkopwelzijn.nl of 0180-691801.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »