Hartstocht in de trein: "Hey leuke jongen uit Barendrecht!"

BARENDRECHT – “Ik weet dat jullie dit normaal niet doen, maar ik dacht een positief en romantisch berichtje zo op de dinsdagochtend is altijd goed!“, zo begint het onderstaande ingezonden berichtje van Nadine (foto).  Ze schrijft: “Ik hoop dat jullie voor 1x een uitzondering willen maken en dit berichtje willen plaatsen zodat deze leuke Barendrechtse jongen binnenkort een gezellige date heeft!

Update 12 okt, 10:45: Leuk nieuws, vanochtend (Dinsdag 11 oktober 2016) heeft Roland zich gemeld als de persoon waar het over gaat in de oproep. De twee zijn inmiddels met elkaar in contact gebracht. Roland was overigens ook van plan om Nadine aan te spreken op Rotterdam Centraal, maar toen stapte ze al uit op station Blaak… To be continued? ;-)

Bij deze, de volledige oproep:

“Onze blikken bleven elkaar kruisen!”

Zaterdag 08-10 om 15.05 stapten wij samen in de trein op treinstation Barendrecht spoor 2, richting Den Haag Centraal.

Wij zaten tegenover elkaar, er is geen woord gewisseld maar onze blikken bleven elkaar kruisen!

Het was een kort ritje want op Rotterdam Blaak moest ik er uit voor een overstap, maar toch voelde ik de spanning van Barendrecht naar Blaak snel op lopen!

Het afscheid bleef bij een wederzijdse glimlach, en terwijl ik in de trein naar Amsterdam stapte, bedacht ik mij dat ik pas een advies had gekregen van het andere geslacht nadat ik liep te klagen dat er nog maar weinig mannen zijn die op een vrouw afstappen en een gesprek beginnen!

Deze jongen zei mij dat dat zooo niet meer van deze tijd is en de vrouw tegenwoordig net zo goed op de man kan afstappen en ik beloofde hem dat ik dat de volgende keer zeker zou doen!

En tsja weer niet gedaan dus ik trek alsnog die stoute schoenen aan!

Duusss.. Wie is die leuke jongen die samen met mij de trein nam op treinstation Barendrecht zaterdag 08-10 om 15.05 spoor 2 richting Den Haag Centraal?

*Je had een blauwe/turquoise Mammut jas aan,spijkerbroek en bruine laarsjes en half lang donker blond haar, ik schat je z’n 30 a 35 jaar.. Let me know!

Groetjes meisje/vrouw in streepjesjurk


Ben jij de man uit bovenstaand bericht? Mail naar nieuws [@] barendrechtnu.nl zodat we jullie met elkaar in contact kunnen brengen. (Update: Gevonden! Zie onderstaand Facebook bericht)
Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »