Gentlemen's Ride Barendrecht 2016

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Vanmiddag (Zaterdag 27 augustus 2016) om 14:00 uur gaf wethouder Leon van Noort het startschot voor de 4e editie van de Gentlemen’s Ride Barendrecht. Bijna 90 heren gingen van start voor de jaarlijkse mannen fietstocht door de regio.

Dit jaar was er tevens een delegatie heren uit Engeland aanwezig, een groep van 8 échte Gentlemens reden volledig in stijl mee.

Gentlemen’s Ride

De rit op de fiets door de regio leidt de groep langs 3 ‘stops’ waar een drankje kan worden genuttigd: Brasserie Vrijenburg, Proeflokaal Reijngoud en restaurant De Waal. Vanaf het gemeentehuisplein zijn de deelnemers, via de oude dorpskern van Barendrecht, richting Vrijenburg gereden. Vanaf hier zijn ze via de Erasmusbrug naar Proeflokaal Reijngoud gegaan.

Vanuit Rotterdam zijn de gents vervolgens aan boord gestapt van de waterbus om zo uit de komen bij restaurant De Waal. Vanaf deze laatste stop fietsen de heren terug naar Barendrecht.

Le Bonheur

Na afloop zal er nog een feestje plaatsvinden op de Middenbaan met onder andere een sigarenproeverij, Kornuit pils en Loopuyt Gin. De ladies zullen hier ook weer bij aanwezig zijn. Hier zal ook de prijs worden uitgereikt aan de best geklede Gent en de meest originele fiets.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »