Kinderen kamperen in de Oranjespeeltuin

BARENDRECHT – [Foto’s] Afgelopen nacht heeft een groep van 17 kinderen gekampeerd in de Oranjespeeltuin. Gisteravond (Vrijdag 26 augustus 2016) om zeven uur arriveerden de eerste kinderen met ouders bij de speeltuin. Terwijl de zon langzaam achter de bomen verdween waren de ouders druk bezig om de tentjes op te zetten.

De kinderen hadden elkaar en de speeltoestellen inmiddels al gevonden en waren druk aan het spelen. Speciaal vanwege het warme weer was er een zwembad neergezet voor de kinderen om in af te kunnen koelen.

Kamperen

Terwijl de kinderen aan het spelen waren werd ook het kampvuur aangemaakt om marshmallows te kunnen roosteren. Nadat alle tenten stonden was het moment daar om afscheid te nemen van de ouders. Dit was echter snel vergeten toen er gezamenlijk spelletjes werden gespeeld.

Om weer even uit te rusten verzamelde iedereen zich rond het kampvuur, uiteraard met iets te drinken en een snoepje erbij. Nadat er nóg meer spelletjes waren gespeeld gingen de kinderen langzaam richting de tentjes voor hun welverdiende nachtrust. En vanochtend, toen kon er uiteraard weer volop gespeeld worden en werd er gezamenlijk ontbeten.

Vanochtend om 8 uur konden de kinderen worden opgehaald en was het kampeeravontuur weer afgelopen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »