Martine de Kluiver als vrijwilliger aan de slag bij Stichting Earlybirds Fotografie

BARENDRECHT – Martine de Kluiver uit Barendrecht gaat als vrijwillige fotograaf aan de slag voor Stichting Earlybirds Fotografie. Deze stichting fotografeert kosteloos te vroeg geboren baby’s door heel Nederland om ouders een mooie herinnering aan een moeilijke periode uit hun leven te kunnen geven. De stichting krijgt maandelijks zo’n 100 aanvragen voor een reportage.

Martine fotografeert al heel wat jaren, maar sinds een klein jaar ook echt in opdracht. Voordat ze professioneel met fotografie begon, werkte ze ruim tien jaar als communicatiemedewerker binnen de ouderenzorg. Sinds april van dit jaar is haar fotografie werk voortgezet onder de naam FOTOlief.

Fotografie

Met FOTOlief fotografeert ze alles wat te maken heeft met liefde en familie. In juli behaalde Martine het certificaat voor de Basisopleiding Fotografie van de Fotovakschool in Rotterdam. Ze timmert hard aan de weg als fotografe en sinds deze week komt daar haar vrijwillige werk voor de stichting Earlybirds Fotografie bij: “Ik ga ouders van te vroeg geboren kindjes aan waardevolle foto’s helpen van een heftige periode uit hun leven“.

Stichting Earlybirds Fotografie

De stichting Earlybirds Fotografie bestaat sinds 2013. Er werken inmiddels ruim 100 fotografen uit heel Nederland die op vrijwillige basis honderden te vroeg geboren baby’s per jaar fotograferen.

Je steunt de stichting met een donatie, door het haken van zogenoemde earlybirdjes (gehaakte vogeltjes met spiraalvormige staartveren die doen denken aan een navelstreng en baby’s een gevoel van geborgenheid geven) en als fotograaf.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »