CultuurLocaal 'In de lift' tijdens seizoensafsluitende festival

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] CultuurLocaal, de opvolger van ToBe, heeft vanavond (Vrijdag 17 juni 2016) het eerste seizoen van de stichting afgesloten in de Baernezaal. CultuurLocaal in de lift! “dit is het thema voor het festival van vanavond (Vrijdag 17 juni 2016) en morgen (Zaterdag 18 juni 2016) (programma).

CultuurLocaal zit in de lift, omdat we sinds de oprichting goed bezig zijn met de muzieklessen in Barendrecht. Bovendien zijn we onze zaallift kwijtgeraakt na het faillissement van ToBe en voeren we op het festival actie voor een nieuwe lift.

Muziek

Vanavond was er een muzikaal programma in de Baernezaal waar o.a. een big band speelde en Harmonice een aantal liedjes zong. Het Hoornensemble HOORNKRACHT bracht klassieke, maar ook recentere muziek ten gehore, zo klonk de muziek van Mario Kart en Pirates of the Caribbean uit de blaasinstrumenten.

Morgen kun je de internationaal bekroonde percussionist Jeroen de Rijk meemaken maar is er ook een generatieoverstijgende samenwerking tussen popband en Het Baernekoor. Daarnaast is er natuurlijk veel samenspel in klein of groot verband. Bekijk hier het programma voor zaterdag 18 juni.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »