Food truck event Picknick in 't Park afgelast

BARENDRECHT – [Foto’s] Bijna een uur nadat het terrein van Picknick in ‘t Park open had moeten gaan is bekend gemaakt dat het evenement is afgelast. Na overleg tussen de organisatie en de gemeente is besloten om het food truck event in Park Buitenoord af te gelasten.

Burgemeester van Belzen, verantwoordelijk voor de veiligheid, heeft besloten de vergunning voor vandaag (Vrijdag 17 juni 2016) en morgen (Zaterdag 18 juni 2016) in te trekken vanwege de huidige situatie: veel regen en modder. Zo hebben de organisatie en gemeente laten weten. De organisatie: “Wij willen u ontzettend bedanken voor uw enthousiasme en hopen dat u enig begrip kunt opbrengen voor deze moeilijke beslissing!

Regen en modder

De paden in park Buitenoord liggen grotendeels vol met modder en water. De grasvelden zijn ook allemaal nat en daardoor drassig. Dit alles heeft ertoe geleid om het evenement af te lassen. Op dat moment was er ook nog onweer te horen en voor morgen (Zaterdag 18 juni 2016) wordt er opnieuw slecht weer verwacht.

Een behoorlijke domper voor de organisatie. Op het terrein stonden bijna alle foodtrucks al klaar, stonden de springkussens klaar en was het podium in gereedheid gebracht. Afgezien van de modder was de sfeer voor een foodtruck event helemaal in orde (foto’s).

Bezoekers

Tussen 15:00 en 15:45 uur was er nog onduidelijkheid bij de ingang. Zo’n 30 bezoekers zijn langs gekomen om het evenement te bezoeken, maar mochten nog niet naar binnen. Nadat bekend werd dat het evenement is afgelast is er begonnen met afbouwen. Naast de weken van voorbereiding was een groot aantal mensen al sinds gisteren (Donderdag 16 juni 2016) op locatie bezig met de opbouw.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »