Succesvolle Vrienden voor Vrienden Vlooienmarkt in Het Trefpunt

BARENDRECHT – Afgelopen zaterdag (23 april) was het dan zover, de eerste editie van de Vrienden voor Vrienden Vlooienmarkt, en wat was het een daverend succes! Ondanks dat de locatie niet overal duidelijk vermeld was, stond er ruim voor tijd zelfs een rij voor de deur. Er was een ruim aanbod aanwezig van onder ander huisraad, speelgoed en veel kleding. Ook aan de kinderen was gedacht door weer een kidstafel in te richten waar ze konden spelen en kleuren.

We hebben veel leden weer blij kunnen maken met gratis spullen en kleding, en dankzij de vele niet-leden hebben we een leuk bedrag opgehaald wat volledig besteed zal gaan worden aan de toekomstige party’s. De eerstvolgende is de Beautyparty, waar we hard voor aan het werk zijn. Deze staat al op de agenda! Hier binnenkort meer over.

Dank

De organisatie kan niet genoeg benadrukken hoe dankbaar ze zijn voor alle hulp van iedereen, of dit nou in vorm is van donaties of in het meehelpen: “We kunnen het niet zonder jullie! Dit geldt ook voor alle media die ons helpt met het onder de aandacht te brengen van onze party’s via internet of krant. Ook De Harmonie en de Buurtkamer willen wij bedanken dat we elke keer weer gebruik mogen maken van de zaal.

Vrienden voor Vrienden

Weet u mensen die onze hulp goed kunnen gebruiken of denkt u zelf in aanmerking te komen om lid te worden van Vrienden voor Vrienden Barendrecht, dan kunt u de organisatie bereiken via de Facebook pagina. Meld u aan en nodig uw vrienden ook uit om lid te worden.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »