BARENDRECHT – Zaterdag 23 april gaat Vrienden voor Vrienden Barendrecht een heuse vlooienmarkt organiseren. Dit is de eerste keer dat deze party zal plaatsvinden en op deze dag een ruime selectie van onze spullen aanwezig zijn. Denk hierbij aan huisraad, speelgoed, kleding, verzorgingsproducten, etc.

Voor de leden van Vrienden voor Vrienden Barendrecht is het shoppen deze dag natuurlijk geheel gratis, maar ook Niet-leden zijn deze dag van harte welkom om te komen snuffelen tussen onze spulletjes. Zij kunnen voor kleine prijsjes variërend van 0,50, 1,00 en 2 euro de leukste dingen vinden.

Opbrengst

De opbrengst van de markt zal volledig besteed worden aan het organiseren van de komende party’s.  Zo staat er binnenkort weer een beauty party op de agenda en we werken weer hard aan het realiseren van een groot zomerfeest voor de kinderen. Ook hopen we zo weer ruimte te maken voor alle gulle donaties van al onze donateurs waarvoor we ze heel dankbaar zijn en niet genoeg voor kunnen bedanken.

Dus kom zaterdag 23 april van 13.00 tot 16.00 uur allemaal gezellig langs in Het Trefpunt te Barendrecht en maak ons los!

Vrienden voor Vrienden

Vrienden voor Vrienden Barendrecht zet zich in voor mensen in de regio Barendrecht die het financieel moeilijk hebben en bijvoorbeeld afhankelijk zijn van een uitkering of de Voedselbank. Ze zijn altijd op zoek naar leden en vrijwilligers, dus meld u aan als u hulp kunt gebruiken of als u zelf wilt helpen. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van Vrienden voor Vrienden Barendrecht of stuur een mailtje naar vriendenvoorvriendenbarendrecht [@] outlook.com!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »