Zonnige eerste dag avondvierdaagse Barendrecht 2014

BARENDRECHT – Nadat de Avond4Daagse de afgelopen jaren is gestart en gefinisht bij Hockeyclub Barendrecht zal er dit jaar van een andere locatie worden gestart. Van maandag 6 tot en met donderdag 9 juni zal er worden gestart bij het Inge de Bruijn zwembad (Hamburg 200, Barendrecht).

Dankzij deze nieuwe locatie zullen ook de wandelroutes worden vernieuwd. Daarnaast is de organisatie momenteel druk bezig met een dagelijkse muzikale omlijsting. Vanaf 18:00 uur zal er een DJ aanwezig zijn bij het startpunt om de warming-up te doen. Dit jaar zijn er 5 en 10km routes.

Inschrijven

De kosten voor het inschrijven op de inschrijfadressen bedragen €4,50 per deelnemer (€5,00 op de dag zelf). U kunt ook nog op de eerste avond van de avondvierdaagse inschrijven op het start bureau, de kosten bedragen dan € 5,00 per deelnemer. Inschrijven is mogelijk via de receptie van het zwembad op de volgende dagen en tijden.

  • Maandag t/m donderdag: 9:00 uur – 20:00  uur
  • Vrijdag t/m zondag: 9:00 uur – 14:00 uur

Voor iedereen die zich komt inschrijven bij het zwembad, ligt er een leuk presentje klaar!

Inschrijven kan ook aan de Boerhaavelaan 7 bij Dajong Computervrienden: dinsdag t/m vrijdag van 08.30 tot 12.00 en van 13.00 tot 16.30 uur.

Goodiebag

De organisatoren zijn nog bezig met een goodiebag voor de deelnemers. Heeft u nog ideeën of vult u de goodiebag mee, dan kunt u contact opnemen met de organisatie via barendrecht [@] wandelt.nl.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »