JeugdOrkest Harmonievereniging wint creativiteitsprijs voor optreden

BARENDRECHT – Gisteren (Zaterdag 23 april 2016) hebben ruim 40 jeugdleden van Harmonievereniging Barendrecht in het cultuurcentrum het “Energiehuis” in Dordrecht een spectaculair optreden gegeven tijdens het Jeugdfestival.

Dirigent en tevens componist Ivo Kouwenhoven heeft weer eens goed gescoord zowel met het JeugdOrkest, dat de “creativiteitsprijs” van de dag won maar ook het LeerlingenOrkest kreeg een prachtige beoordeling van de jury. Ivo maakt muziek maken tot een feestje maar tevens weet hij hen op een hoog muzikaal plan te brengen. Zie voor foto’s en de jury rapporten de website. Dit festival was een groot succes en Harmonievereniging Barendrecht kan terug kijken op een geslaagde dag.

6e HaFaBra Jeugdfestival

Negen regionale jeugd Harmonie-, Fanfare- en Brassbands, waaronder het Leerlingenorkest en het Jeugdorkest van Harmonievereniging Barendrecht, streden gisteren (Zaterdag 23 april 2016) om de felbegeerde prijs. Er deden HaFaBra orkesten mee uit Papendrecht, Alblasserdam, Sliedrecht, Barendrecht, Krimpen aan den IJssel en Ridderkerk.

Harmonievereniging

Ondanks de omvang van de vereniging zijn nieuwe beginnende en gevorderde leden op alle instrumenten van harte welkom. Ook voor lessen op instrumenten uit de harmoniebezetting is na de meivakantie nog plaats bij de cursus kennismaken met instrumenten voor volwassenen en jeugd v.a. 8 jaar. Maar ook bij de onlangs gestarte “Muziekmaatjes” voor kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen na de meivakantie op 13 mei nog nieuwe leerlingen instromen. De kleuterworkshops voor 4 t/m 6 jarigen start op maandag 23 mei met 6 lessen tot de zomervakantie. Ook voor zangles bij kinderen en het volwassenen Meezingkoor zijn mogelijkheden tot aanmelding.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »