Feestelijke doorkomst Roparun in Barendrecht

BARENDRECHT – De Stichting Roparun Palliatief stelt een bedrag van € 311.000,- beschikbaar voor de inrichting van de gastgerelateerde ruimtes in Hospice de Reiziger in Barendrecht.

Wij zijn erg dankbaar voor deze bijzondere bijdrage en we bedanken de Stichting Roparun en ook alle Roparunners, want zonder hen was dit niet niet mogelijk geweest. Hospice De Reiziger wenst de Roparun veel succes in 2016!

Zie ook: Eerste 80 vrijwilligers voor Hospice Barendrecht aangemeld: 120 vrijwilligers nodig

Hospice

In een monumentale boerderij aan de Voordijk 332 in Barendrecht, wordt het hospice gevestigd, een zogenaamd ‘bijna thuis huis’, voor gasten uit de regio Midden-IJsselmonde met een levensverwachting van maximaal 3 maanden. Het ligt in de bedoeling in de tweede helft van 2016 de eerste gasten te verwelkomen in een mooie en waardige bijna-thuis-situatie.

Organisatie Roparun Palliatieve Zorg (Stichting)

Sinds augustus 2002 bestaat de Roparun organisatie uit twee stichtingen: Stichting Roparun Evenementen en Stichting Roparun Palliatieve Zorg. De stichtingen zijn apart, voeren ieder een eigen boekhouding en hebben bijvoorbeeld ook verschillende bankrekeningnummers.

Door de splitsing is het duidelijk hoe de geldstromen lopen: geld bestemd voor het organiseren van het evenement en geld bestemd voor de doelen. Zou er door omstandigheden iets gebeuren bij Stichting Roparun Evenementen, dan zal dit nooit invloed hebben op de gelden die in Stichting Roparun PalliatieveBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »