Gemeentehuis Barendrecht

BARENDRECHT – De laatste weken van het jaar zijn vaak drukke tijden. Wilt u dit jaar nog een afspraak maken met een van de medewerkers van de gemeente? Of wilt u gebruik maken van het afvalaanbiedstation? Houd dan rekening met afwijkende openingstijden rond de feestdagen.

Donderdag 24 december

Het gemeentehuis vandaag (Donderdag 24 december 2015) open tot 17.00 uur. Van 12.00 tot 17.00 uur kunt u alleen op afspraak terecht bij het Servicecentrum. Het afvalaanbiedstation is geopend en heeft geen afwijkende openingstijden.

Vrijdag 25 en zaterdag 26 december: 1e en 2e kerstdag

Zowel het gemeentehuis als het afvalaanbiedstation zijn gesloten.

Donderdag 31 december: Oudejaarsdag

Het gemeentehuis en het Servicecentrum zijn gesloten vanaf 17.00 uur. Het afvalaanbiedstation is geopend van 7.30 tot 16.00 uur.

Vrijdag 1 januari: Nieuwjaarsdag

Zowel het gemeentehuis als het afvalaanbiedstation zijn gesloten.

Maandag 4 januari: Nieuwjaarsreceptie

Op 4 januari is er van 09.00 uur tot 12.00 uur vrije inloop. Van 12.00 tot 17.00 uur kunt u op afspraak terecht bij het Servicecentrum. Die avond is er geen avondopenstelling en zijn de balies van het Servicecentrum gesloten vanwege de nieuwjaarsreceptie.

Wijzigingen ophalen afval

In verband met de feestdagen worden de ondergrondse containers niet geleegd op donderdag 25 en vrijdag 26 december en donderdag 1 januari. De werkzaamheden worden zoveel mogelijk op woensdag verricht en indien nodig op vrijdag. In de wijken waar de gemeente op vrijdagen tuinafval ophaalt, verschuift het ophalen naar donderdag 24 december en maandag 4 januari. Kijk voor meer informatie op uw milieukalender.

Inloopspreekuren wijkteams

Van maandag 28 december tot en met vrijdag 1 januari zijn er geen spreekuren in de Kruidentuin en de Vrijenburgschool.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »