Griezelen bij halloweenoptocht door de wijk Nieuweland in Barendrecht (door OBS de Draaimolen)

BARENDRECHT – De afgelopen jaren wint Halloween steeds meer aan populariteit in Nederland en in het specifiek in Barendrecht. Enthousiaste inwoners organiseerden vorig jaar al Halloween Trick-or-treatings in diverse wijken in Barendrecht. Helaas was dit niet altijd bij iedereen (op tijd) bekend zodat ze eraan mee konden doen (en alvast wat snoep konden inslaan).

Update: Overzicht: Halloween activiteiten in Barendrecht

Bij deze dus een oproep aan alle inwoners, verenigingen, scholen en andere partijen die eind oktober Halloween activiteiten gaan organiseren of eraan mee doen: Organiseer jij een trick-or-treat (langs de deuren voor snoep), een optocht of andere Halloween activiteit? Stuur dan per mail in ieder geval de volgende informatie over jou activiteit: de datum/tijd, locatie, activiteit, voor wie het is (bijv. bepaalde wijk/school/vereniging) en of mensen nog mee kunnen doen (bijv. huis/tuin versieren). Stuur ook je eigen contactgegevens zodat organisaties in dezelfde wijk met elkaar in contact kunnen worden gebracht. (Ben je zelf niet de organisator, maar heb je wel een flyer met info ontvangen, mail dan nieuws@barendrechtnu.nl met de wijk/tijden)

Halloween valt op zaterdag 31 oktober, maar in de praktijk worden Halloween activiteiten in de week voor en na Halloween ook nog gehouden.

Overzicht

De aanmeldingen zullen binnenkort op BarendrechtNU.nl worden gepubliceerd zodat je direct weet of je je kunt aansluiten bij een bestaande Halloween activiteit óf zelf iets kan gaan organiseren in je wijk (dat kan natuurlijk altijd, maar samenwerken is waarschijnlijk wel zo leuk).

Uiteraard zijn foto’s van de komende activiteiten ook welkom via Twitter (@BarendrechtnuNL), Facebook (BarendrechtNU) en de mail: nieuws [@] barendrechtnu.nl

Benieuwd wat er vorig jaar allemaal te griezelen viel in Barendrecht? Bekijk hier het overzicht: Foto’s: Veel Halloween vieringen in Barendrecht



Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht



« | »