Veel Halloweenvieringen in Barendrecht

BARENDRECHT – Afgelopen vrijdag en zaterdag zijn er in veel wijken van Barendrecht Halloween vieringen en optochten geweest. Zo waren er (lampionnen)optochten en werd er langs de deuren gegaan voor het ‘trick-or-treat spel’.

Foto’s

De afgelopen dagen zijn er foto’s ingezonden van Barendrechters die Halloween vieren. In onderstaand overzicht vind je deze en enkele social media foto’s van de Halloween activiteiten in Barendrecht. Mis je een wijk/foto/viering? Je kunt zelf foto’s insturen via de mail (nieuws [@] barendrechtnu.nl), Twitter, Facebook of upload de foto(‘s) direct via deze link.

Zie ook: Halloween Griegplantsoen & Halloweenoptocht OBS de Draaimolen

Vrijheidsakker

Gaatkensoog

Vrouwenpolder

Nieuweland

Halloween Nieuweland Barendrecht

Halloween Nieuweland Barendrecht

Halloween Nieuweland Barendrecht

Kinderen verkleed voor Halloween in Barendrecht

Griegplantsoen

(Fotoserie Halloween Griegplantsoen)

Oranjespeeltuin

Op vrijdagavond werd er in de Oranjewijk een Halloween optocht georganiseerd. De kinderen liepen (samen met hun ouders) door de wijk en kwamen onderweg griezelige taferelen tegen.

Binnenland en noord

In de wijken Binnenland en Noord organiseerde de Buurtsportcoach vrijdagavond een Halloween speurtocht. Deze was voor kinderen in de leeftijd 4 tot 7 jaar en van 8 tot 12 jarige.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »