Avondje griezelen voor leerlingen OBS de Draaimolen, Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Vanavond (Woensdag 29 oktober 2014) hebben ruim 200 leerlingen van OBS de Draaimolen een griezeltocht door de wijk Nieuweland gemaakt. Net als vorig jaar organiseerde de school dit jaar weer een halloweenoptocht voor de leerlingen.

Griezelen

Om half zeven vanavond (Woensdag 29 oktober 2014) vertrokken leerlingen en ouders/verzorgers vanaf de basisschool aan de Bachlaan. De groep maakte een wandeling door de wijk waarbij het af en toe behoorlijk schrikken was. Ouderejaars leerlingen van de school stonden op meerdere plekken verstopt langs de route om de andere kinderen te laten schrikken.

Ze lieten van achter muurtjes en bomen mensen schrikken, maar er was ook een kind die tevoorschijn kwam uit een (kartonnen) doodskist. Voor sommigen was dit even flink schrikken.

Eenmaal terug op het schoolplein werd er nog gedanst op de muziek van Michael Jackson’s Thriller.

Zie ook de BarendrechtNU Agenda voor de komende Halloween activiteiten in Barendrecht.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »