BARENDRECHT – Jongeren uit Barendrecht organiseren in samenwerking met de Buurtsportcoach, het Jongerenwerk van KijkopWelzijn en Feyenoord een zaalvoetbaltoernooi voor de groepen 7 en 8. Het toernooi is op dinsdag 30 december in Sporthal Waterpoort en kinderen kunnen zich aanmelden per team op jongerenwerkbarendrecht.nl.

Cruyff Community Program

De jongeren die dit toernooi hebben georganiseerd, hebben deelgenomen aan het Cruyff Community Program, een project van de Cruyff Foundation. Onder begeleiding van de Buurtsportcoach en het Jongerenwerk hebben ze dit zaalvoetbaltoernooi georganiseerd. Het toernooi is van 11.00 tot 16.00 uur. De deuren gaan open om 10:30 uur. Er kunnen maximaal 10 teams aan meedoen.

Organisatie

De jongeren hebben de gehele organisatie zelf opgezet, van het maken van een flyer tot het regelen van prijzen. Maar ook hebben ze de werving moeten doen, de media aanschrijven en wedstrijdschema’s gemaakt. Buiten het zaalvoetballen zijn er nog meer activiteiten te doen rondom de zaal. Zo kan er tafeltennis gespeeld worden in jongerencentrum The Wave. Ook zijn er gezonde smoothies verkrijgbaar. De jongeren hopen dan ook op veel deelnemers en toeschouwers. Ook Feyenoord is deze dag aanwezig om de jongeren te ondersteunen en natuurlijk naar het Barendrechts talent te kijken.

Meedoen

Wil je meedoen met het toernooi schrijf je dan in op jongerenwerkbarendrecht.nl. Er kunnen 10 teams deelnemen dus weer er snel bij. Op de website staat meer informatie over het toernooi.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »