BARENDRECHT – Topklasser BVV Barendrecht speelt op woensdag 24 september in de tweede ronde van de KNVB-beker een bijzonder duel. Die avond komen de profs van FC Groningen naar sportpark De Bongerd voor het ‘betaalde’ bekertoernooi.

De Groningers verloren het afgelopen weekend met 1-0 van FC Utrecht, Barendrecht won knap met 0-2 tegen koploper Scheveningen. FC Groningen heeft de eerste bekerronde niet gespeeld, in die eerste bekerronde speelden alleen de geplaatste amateurclubs tegen elkaar en waren de BVO’s (betaaldvoetbalorganisaties) vrij. Barendrecht bereikte de tweede ronde van het KNVB bekertoernooi dankzij een overwinning op RKSV De Ster (2-1 na verlenging).

De wedstrijd op De Bongerd begint woensdag 24 september om 20.00 uur.

Kaartverkoop

Kaartverkoop vindt plaats a.s. woensdag aan de kassa vanaf 19.00 uur: kosten € 5,- voor leden en 65+-ers. Niet-leden betalen € 7,50 voor een staanplaats of € 10,- voor een tribuneplaats. Voor informatie over de voorverkoop en bedrijfsarrangementen raadpleeg bvvbarendrecht.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »