BARENDRECHT – Op zaterdag 14 juni vindt het Kiwanis Kinderfeest plaats op het terrein van De Kleine Duiker. Van 10:30 tot 17:00 uur kunnen kinderen uit Barendrecht en omstreken deelnemen aan diverse activiteiten. De opbrengst van dit evenement is voor de goede doelen die Kiwanis Barendrecht steunt.

Activiteiten

De hele dag kunnen kinderen en (groot)ouders zich uitleven in leuke doe-, kijk & speel- activiteiten. Hutten bouwen van steigerhout, met een hoogwerker de lucht in, spelletjes doen, schilderen, pony rijden, in de zweefmolen zwieren, zich laten schminken en skelteren. Daarnaast zijn er informatiekramen, diverse live optredens en hapjes en drankjes.

Activiteiten: Huttenbouwen (Inschrijven), brand blussen, de lucht in, Hollandsche spelen, schilderijen maken, springkussen, pony rijden, zweefmolen en nog veel meer!

Loterij

Voor volwassenen is er een goede-doelen-loterij. De hoofdprijs is een rondvlucht boven Rotterdam voor 2 personen. Er zijn heel veel grote en kleinere prijzen te winnen zoals een splinternieuwe kinderfiets. Loten zijn te koop voor € 2,50 per stuk of een straatje van 20 loten voor €45. Ook hiervan gaat de gehele opbrengst naar het goede doel.

Goede doelen

Het Kiwanis Kinderfeest wordt georganiseerd door de leden van Kiwanis Barendrecht ten behoeve van de goede doelen waar zij zich dit jaar voor inzetten: De Rapale School in Mozambique en het Levend Landbouwmuseum “De Kleine Duiker” in Barendrecht.

Praktische informatie

Activiteitenkaarten zijn op het terrein te koop en kosten € 5,-. Hiermee kunnen kinderen aan diverse activiteiten deelnemen. Voor het huttenbouwen dient vooraf ingeschreven te worden. Dit kan via kiwaniskinderfeest.nl. Vooraf kunnen loten al via het contactformulier op de website besteld worden.

Adres: De Kleine Duiker, 3e Barendrechtseweg 511, te BarendrechtBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »