BARENDRECHT – Zaterdag 14 juni Beukt Barendrecht weer, in Poppodium de Beuk is het Techno concept Scherpe Randjes weer terug met een nieuwe editie. Deze editie gaan ze terug in de tijd, toen 135 BPM nog de standaard was.

Mike Drama

De headliner van de avond is niemand minder dan de Nederlandse Hardtechno pionier Mike Drama. Speciaal voor de Oldschool Techno editie van Scherpe Randjes zal hij z’n oude vertrouwde platen oppoetsen om een 3 decks Oldschool (hard) Techno set te draaien. Als Drama begint weet je nooit waar het zal eindigen, hij weet altijd zijn sets iets unieks mee te geven. Zijn skills zijn over de hele wereld niet onopgemerkt gebleven en dat is terug te zien aan zijn vele optredens op o.a Awakenings, Time Warp, Djax it Up, Decibel Outdoor en Qbase.

Stranger

Mitchel Polderman is onder zijn artiestennaam Stranger is zeker geen onbekende in Rotterdam, hij is resident bij o.a. Rotterdamdse Rave en Techno Cruise, en is samen met DJ Nonce als Konkrete Collective niet meer weg te denken uit de Rotterdamse Techno scene. Ook hij zal gebruik maken van Vinyl en 3 draaitafels.

John Treshold

John Treshold begon in 2001 met het mixen van oldschool, house en techno op vinyl. Vaak zoekt hij juist de combinaties met verschillende stijlen, maar behoud altijd de hardere roots in zijn mixen. Deze avond draait hij een mix van oldschool techno afgewisseld met wat hedendaagse klappers.Verwacht schelle hi-hats en percussie met dikke basdrums.

Marticos Hell en Jorn Copier

Natuurlijk zijn de drijvende krachten achter Scherpe Randjes ook van de partij. Marticos Hell en Jorn Copier zullen voor eerst samen een set draaien  Deze 2 heren hebben bij elkaar al zo’n 21 jaar DJ ervaring samen weten zij de pareltjes uit de oudheid eruit te pikken die voor Marticos Hell soms nog voor zijn geboortejaar zijn uitgebracht. De mannen zullen de avond dan ook op een gepaste manier opwarmen voor het muzikale geweld wat komen gaat.

Entree

De zaal gaat open om 21.30 uur, tot 02:00 worden bezoekers toegelaten, 03:30 einde event.
De entree is: €4 ,- (leden van De Beuk betalen € 2,-)

De Beuk is toegankelijk vanaf 16 jaar, legitimatie is verplicht.

De Beuk is hèt poppodium van Barendrecht en word volledig gerund door vrijwilligers. De Beuk is gevestigd aan de 1e Barendrechtseweg 55 te Barendrecht kijk voor meer info op beukonline.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »